Massage

Verbeter je gesteldheid

Neem regelmatig een massage

Of je het nu echt nodig hebt of niet, een massage is eigenlijk altijd prettig. Buiten het gegeven dat het een luxe is, heeft het voor je welzijn/gezondheid wel degelijk nut/een waarde. Massages zorgen namelijk voor een verlaging van je spier- en bindweefselspanning, verbeterde doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en een verbeterde werking van je immuunsysteem. Als je met enige regelmaat een massage neemt, dan kan het effect dagen of zelfs weken doorwerken. 

In onze praktijk geven wij drie typen massages, variërend met een duur van 30, 60 of 90 minuten. Onderstaand hebben wij ons aanbod kort samengevat.

Ontspanningsmassage

Gun jezelf een beetje ontspanning

Je kent het wel; druk, druk, druk. Het leven raast aan je voorbij en je neemt (te) weinig tijd voor jezelf. Als je dit herkent en altijd bezig bent met wat nog moet, dan is het verstandig om toch (hoe moeilijk ook) even wat vrije tijd te nemen om weer (meer) te kunnen genieten van het moment. Ben je wel toe aan een beetje ontspanning, laat je dan met een ontspanningsmassage weer even tot jezelf brengen.


Behandelduur & tarief

Naar wens 30 of 60 minuten.

 • Ontspanningsmassage (30 min.)
  Ontspanningsmassage (30 min.) € 35
 • Ontspanningsmassage (60 min.)
  Ontspanningsmassage (60 min.) € 55

Sportmassage

Overbelaste spieren? Boek een sportmassage

Als je last hebt van vastzittende spieren, spanning in de nek/schouders of een zware training/wedstrijd achter de rug hebt, dan is een sportmassage geen overbodige luxe. Een sportmassage is echter niet alleen voor sporters, want ook als niet-sporter kun je last hebben van (overbelaste) spieren. Werk kan immers ook topsport zijn.

 

Behandelduur & tarief

Naar wens 30 of 60 minuten.

 • Sportmassage (30 min.)
  Sportmassage (30 min.) € 35
 • Sportmassage (60 min.)
  Sportmassage (60 min.) € 55

Hot Stone massage

Oververmoeid, laat je lichaam en geest kalmeren

Als je erg vermoeid bent door bijvoorbeeld de combinatie van werk en het ouderschap of wanneer je topsport beoefent, dan kan een Hot Stone massage helpen om zowel je lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de massage met de stenen zullen je spieren (meer) ontspannen en dit komt ten goede aan je algehele welzijn. Daarnaast draagt een Hot Stone massage ook bij aan een betere bloedcirculatie en dringt de warmte van de stenen door tot diep in je lichaam, zodat je zorgen en stress makkelijker achter je kunt laten.

Behandelduur & tarief

Naar wens 90 minuten.

 • Hot Stone massage (90 min.)
  Hot Stone massage (90 min.) € 65
Scroll naar boven