Praktijkinfo

Onze aanpak/werkwijze

Lichamelijke klachten verhelpen, verminderen en voorkomen

Samen gaan we eraan werken om je lichamelijke klachten te verhelpen, verminderen en te voorkomen. Met veel aandacht, toewijding en een luisterend oor beoordelen wij, als je voor het eerst bij ons een afspraak hebt, of je gebaat bent bij fysiotherapie. Dit doen wij aan de hand van een persoonlijk gesprek, (screening en intake) zodat wij precies weten wat jouw klachten zijn. Als duidelijk is dat fysiotherapie voor jou wellicht zinvol is, gaan we op zoek naar de oorzaak van de klachten.

Uitgebreid onderzoek naar klachten

Een uitgebreid onderzoek is de volgende stap. Of je nu voor het eerst bij ons bent, of je al langer in onze praktijk komt, wij voeren altijd onderzoek uit naar je klachten. Op deze manier kunnen wij een waardevolle bijdrage leveren aan je welzijn/herstel. Na het onderzoek zetten we samen jouw persoonlijke doelen uiteen en die kunnen we op basis van het onderzoek meetbaar maken. Tot slot stellen wij de diagnose aan de hand van de bevindingen uit het persoonlijk gesprek (intake/screening), het onderzoek en je eventuele verwijzing (huisarts of medisch specialist).

Jouw persoonlijke behandelplan

Na de diagnose bespreken we het behandelplan dat erop gericht is jouw doelen te bereiken passend bij jouw persoonlijke situatie. Wat volgt is de therapie die aansluit bij jouw klachten. Gedurende het behandeltraject zullen wij indien nodig communiceren met de huisarts/specialist over het lopende proces.

Klachtenvrij en nu?

Als je therapie is afgerond zullen we samen evalueren en sturen wij in overleg ook een rapportage/evaluatie naar je huisarts/specialist. In deze fase staan wij als team van Fysiotherapie Brouwershaven en Nieuwerkerk jou bij met advies en begeleiding ter bevordering van jouw langdurige vitaliteit. Om te voorkomen dat nieuwe klachten zich ontwikkelen, geven wij je indien nodig oefeningen. Ook kun je in onze praktijk in Brouwershaven begeleid sporten in kleinschalig groepsverband.

Verzekeringen, hoe en wat?

Wij zijn bij alle verzekeringen aangesloten behalve bij Zorg en Zekerheid.

Fysiotherapie vergoed of niet?

Als je wilt weten of je fysiotherapie vergoed krijgt of hoeveel behandelingen in je verzekeringspakket zijn opgenomen, neem dan contact op met je verzekeraar en vraag naar het aantal vergoede behandelingen per kalenderjaar. Belangrijk om te weten is dat wij niet verantwoordelijk zijn voor een eventuele overschrijding van het maximaal aantal vergoede behandelingen. 

Geef wijzigingen zo spoedig mogelijk door

Wijzig je van verzekeraar, of verandert je adres, telefoonnummer of e-mailadres, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door.

Afspraak maken

Een verwijzing is niet nodig

Eerste afspraak:

Voor het maken van een eerste afspraak (je hebt hiervoor geen verwijzing nodig) gelieve telefonisch contact op te nemen tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Bij geen gehoor, graag de voicemail inspreken en wij bellen je zo snel mogelijk terug. Stuur ons een e-mail als je wilt dat wij contact met je opnemen of vul het contactformulier in.

Nieuwe afspraak/vervolgafspraak:

Kom je al langer bij ons in de praktijk en wil je opnieuw een afspraak of een vervolgafspraak maken, neem dan via Whatsapp direct contact op met je therapeut. Het telefoonnummer vind je hieronder bij ons team. Je kan natuurlijk ook naar onze praktijk bellen: 0111- 691 992.

Intake wat meenemen?

Als je een intake hebt (eerste afspraak) neem dan mee:

Neem alleen de verwijzing mee als je bent doorverwezen door een medisch specialist of huisarts.

Neem bij een nieuwe/vervolgafspraak alleen een grote en kleine handdoek mee. 

Onze tarieven

Onze tarieven staan bij ons dienstenaanbod. Klik hier voor onze praktijktarieven (als je niet aanvullend verzekerd bent of geen vergoede behandelingen meer over hebt). Bekijk hier onze massagetarieven en klik hier voor onze sporttarieven.   

Ons team

Dennis Koole

Praktijkeigenaar/ Fysiotherapeut

Specialisaties:
Contact:

Loes van Rijn

Fysiotherapeut

Specialisaties:
Contact:

Sylvia Flipse

Fysiotherapeut (aan huis)

Specialisaties:
Contact:

Robin Dekker

Fysiotherapeut

Specialisaties:
Contact:

Lisanne Westenberg

Fitness/Massage & Praktijkondersteuner

Specialisaties:
Contact:

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden vind je onderaan deze website in de sitemap.

De wet WGBO

Fysiotherapie Brouwershaven en Nieuwerkerk voldoet aan de wet WGBO. Referentiemateriaal; Burgerlijk Wetboek, Boek zeven, Titel zeven, Artikel 446 – 467.

Een klacht indienen

Fysiotherapie Brouwershaven en Nieuwerkerk neemt deel aan de klachtenregeling van het KNGF. Wanneer je een klacht hebt over de behandeling, meld deze dan direct. Wij zullen dan zo snel mogelijk een afspraak met je maken om de klacht te bespreken. Meer informatie hierover kun je bij ons opvragen of vinden op de website van het KNGF.

Persoonlijke gegevens en privacy

Als je een eerste afspraak bij ons maakt, verzamelen we een aantal persoonlijke gegevens en bewaren we deze in ons systeem. Indien nodig passen we bij een opnieuw geplande afspraak en bij een vervolgafspraak de gegevens aan. 

Meer informatie over hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en aan wie wij deze indien nodig verstrekken lees je in onze privacyverklaring.

Scroll naar boven