Sport en bewegen

Niet alleen nu, maar ook langdurig vitaal

Als je je behandelplan hebt afgerond is het voornaam om aan de gang te gaan met je langdurige vitaliteit. Voldoende beweging is belangrijk, omdat je minder snel nieuwe klachten ontwikkelt en het bijdraagt een terugval te voorkomen. In onze praktijk in Brouwershaven kun je begeleid sporten.

Blijf in beweging en contact ons

Lijkt het je wat, maak dan een afspraak voor een proefles of kom een keer kijken. In overleg bespreken we een passende dag en tijdstip.

Intake en nulmeting

Samen gaan we ervoor om je realistisch gestelde doelen te behalen. Deze brengen we eerst in kaart met een intake en een nulmeting, zo maken we je vooruitgang meetbaar. Dat motiveert, net als het programma en het sporten in groepsverband.

Op maat sportprogramma

Met een op maat gemaakt sportprogramma wordt rekening gehouden met jouw lichamelijke beperking, aandoening of klacht(en). Je traint aan de hand van je persoonlijke programma in een klein groepje van maximaal 3 tot 4 personen.  

Begeleid sporten in groepsverband

Begeleid sporten in groepsverband werkt motiverend. Niet alleen kortstondig, maar juist voornamelijk voor de langere termijn. Op deze manier werk je aan je langdurige vitaliteit en welzijn en geniet je van meer levenskwaliteit.

Jouw instructrice
Lisanne

Je sport onder begeleiding van  Fitnessinstructrice Lisanne Westenberg. Met behulp van Lisanne en je maatwerkprogramma, sport en beweeg je op een verantwoorde manier.  

Onze tarieven

Je kunt bij ons per keer betalen of een kaart afnemen om 10 keer te komen sporten. Tip: neem eerst een proefles om te kijken of het wat voor jou is. Contact ons voor de mogelijkheden.

  • Per keer
    Per keer € 12
  • 10-rittenkaart
    10-rittenkaart € 100
Scroll naar boven